AM Events FAQ

Wat kan ik verwachten tijdens de Meet-Up?
Met het organiseren van de Meet-Up's verbinden we de online AM Community met elkaar, door elkaar offline te ontmoeten. De sprekers zijn per stad verschillend maar zullen allemaal over één van onze kernthema's spreken om meer bewustwording te creëren, je te inspireren en je concrete tips te geven over hoe jij een actieve bijdrage kan leveren aan onze missie; de Nederlandse werkvloer, gezonder, veiliger en kansrijker te maken. Daarnaast is er gelegenheid tot netwerken.
Ik ben op het laatste moment verhinderd, wat moet ik dan doen?
Heb je al een ticket gekocht maar ben je toch verhinderd? Geen probleem om je kaartje door te geven of te verkopen aan iemand anders. Laat ons via event@ambitieuzemeisjes.nl weten wie er in jouw plaats komt, zodat we bij de deur weten wie we mogen ontvangen.
Is er een wachtlijst/reserve lijst?
Er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Het aantal beschikbare plaatsen is afhankelijk van de locatie waar we te gast zijn. Als de Meet-Up is uitverkocht kunnen er helaas geen extra mensen meer bij en maken we geen wachtlijst of reserve lijst aan.
Is er gelegenheid tot vragen stellen?
Jazeker! De sprekers weten dat er vragen gesteld worden, dus vraag maar raak!
Worden er foto's of video's gemaakt?
Ja, tijdens onze events worden er foto’s en/of video's gemaakt. Met de aankoop van je ticket ga je akkoord met de voorwaarde dat we foto’s en video's waar jij mogelijk opstaat mogen gebruiken voor toekomstige communicatie uitingen van AM.
Zijn consumpties inbegrepen?
Nee, consumpties zijn niet inbegrepen bij je ticket. Je ticket geeft je toegang tot de Meet-Up én steun je AM bij alle activiteiten we organiseren om onze missie kracht bij te zetten.