Raad van Advies

Wij adviseren AM

Lisa Grooteman

Aankomend bestuurder bij FNV.

Na het behalen van haar master in gender studies en een master in toegepaste ethiek in Zweden, heeft Lisa werkervaring in Bangladesh en Zweden opgedaan. Ze was werkzaam op de Nederlandse ambassade in Bangladesh op gebied van seksuele reproductieve gezondheid en rechten, en gender.
En als vakbondsvrouw zet zij zich in voor een socialer en inclusiever Nederland. Lisa heeft o.a. meegewerkt aan de SER-advies aanvraag voor meer genderdiversiteit aan de top, waaronder het vrouwenquotum. Momenteel zet zij zich in voor equal pay; gelijk loon voor vrouwen en mannen.


Voeg mij toe op LinkedIn

Remco Boxelaar

Founder van Corporate Queer.

Remco Boxelaar is de oprichter van Corporate Queer, een online platform voor LHBTI-professionals dat als doel heeft om de heteronorm in het bedrijfsleven op een positieve manier te bevragen.
Remco behaalde zijn Mastertitel Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij onderzoek deed naar het bestaan van de ‘gay advantage’ in business.
Voordat Remco zijn eigen bedrijf is gestart, werkte hij als bestuurssecretaris en projectleider diversiteit en inclusie bij AT Osborne. Daarnaast is Remco de jongste toezichthouder bij Diversiteit in Bedrijf.


Voeg mij toe op LinkedIn

Sandra van Kolfschoten

Directeur van OnderwijsKunst.

Onderwijskundige, organisatie interventie specialist, matchmaker, (sociaal) innovatie adviseur en eerste Grande Dame van AM in 2011. Werkt voor onderwijs, politie en (jeugd) zorg met de beroepsgroepen waar de mens er het meest toe doet (www.onderwijskunst.nl). Strategisch sparring partner van bestuurders, directeuren, ondernemers, teamchefs, en programma managers. Schrijver, Keynote Spreker en klein Podium (Woord) kunstenaar. Aangesloten bij het lectoraat Changemanagement van de Haagse Hogeschool (www.lectoraatchangemanagement.nl). Waar we langs de randen onderzoeken hoe het management te veranderen. Daarbij gebruikmakend van het discours van de Kunsten. Advies Board van Criminal Minded (www.criminalminded.nl) omdat het aanwakkeren van goedheid meer goed doet dan het bestraffen van slechtheid. Oprichter en Bestuurslid van Netwerk Hemelrijk (www.netwerkhemelrijk.nl) voor jonge weduwes met kids waar Sisterhood licht geeft en levenskracht.


Voeg mij toe op LinkedIn


Isabelle van Rossum

Manager Stakeholderengagement & Public Affairs bij Engie.

Isabelle van Rossum is stakeholder manager bij ENGIE. In deze positie werkt zij aan politiek- en maatschappelijk draagvlak voor de energietransitie. Zij is tevens bestuurslid van de Young Professionals organisatie van ENGIE waarin zij zich ontwikkeling van jonge talenten binnen het bedrijf.
Voorheen werkte zij bij het adviesbureau voor public affairs Dröge & van Drimmelen en was zij gedetacheerd in het public affairs team van Google. Haar studie Politicologie heeft Isabelle gevolgd aan Leiden Universiteit. Tijdens haar studententijd heeft Isabelle stage gelopen bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de VN in New York en heeft zij aan McGill University in Montréal gestudeerd.
Isabelle is gepassioneerd over diversiteit en inclusie en is verheugd om de plannen van Talent dat het maakt kracht bij te zetten door toe te treden tot de Raad van Advies en te adviseren over public affairs vraagstukken.


Voeg mij toe op LinkedIn


Eva Eikhout

Presentator en programmamaker bij BNNVara en founder Oakwood Media Productions

Eva Eikhout is presentator en programmamaker bij BNNVara en heeft een eigen communicatiebureau: Oakwood Media Productions. Met een achtergrond in communicatie, multi media en interaction design werkte ze eerder in het Radboudumc als onderzoeksassistent. In 2019 won Eva de Viva400 publieksprijs. Als tv-presentator met een zichtbare handicap is zij een onbedoeld rolmodel voor andere jonge vrouwen. Binnen haar positie in de Raad van Advies van 'AM | Talent dat het maakt' adviseert Eva vanuit haar professionele expertise over media, communicatie en innovatie. Daarnaast draagt zij als ervaringsdeskundige bij aan de totstandkoming van onderzoeken en uitingen omtrent o.a. de bestrijding van validisme op de Nederlandse werkvloer, met als doel de gelijke representatie en inclusie van vrouwen met een functiebeperking te vergroten.


Voeg mij toe op LinkedInEen actieve bijdrage leveren aan de missie van AM?


BEKIJK HIER ONZE VACATURES