Wat we doen

Community


Onze community vormt het hart van onze activiteiten. Ben jij een vrouwelijke young-professional? Word dan ook lid van AM. Samen vertegenwoordigen we bijna 40.000 werkende jonge vrouwen in Nederland.

Onze ambitie is om ervoor te zorgen dat jij het gaat maken! We verbinden je aan andere gedreven meiden, die net als jij op de springplank van hun carrière staan. We organiseren Meet Up’s en Academy Classes, die erop gericht zijn om je door de kantoorjungle te loodsen. Of je daar nu terecht komt als stagiaire, starter of freelancer. Wij helpen jou om je talent in kaart te brengen, het te vermarkten en geven je tools om ervoor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt en blijft. Of het nu gaat over onderhandelen wat je waard bent, omgaan met weerstand of grensoverschrijdend gedrag, work-life balance en stresspreventie; wij zorgen dat jij goed uitgerust (letterlijk en figuurlijk) de arbeidsmarkt op kunt. Dit doen we in samenwerking met inspirerende rolmodellen en experts. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, om als eerste op de hoogte te raken van onze events.


NEEM CONTACT OP

Research & Advocacy


Met een achterban van bijna 40.000 leden vertegenwoordigt AM een groot deel van de werkende vrouwen in Nederland. Regelmatig zetten wij peilingen uit binnen onze community, om inzichtelijk te maken wat de voornaamste issues zijn waar jonge vrouwen op de werkvloer tegenaan lopen.

Op basis van deze inzichten vragen wij in het maatschappelijk debat aandacht voor verbeterpunten, door middel van gerichte acties richting werkgevers en beleidsmakers. We ontwikkelen campagnes, publiceren opiniestukken en petities, spreken ons uit in de media/als gastspreker tijdens events en gaan het gesprek aan; zowel fysiek als via social media. Hierbij nemen wij activistische houding aan en een progressief standpunt in. De thema’s waar wij onderzoek naar doen en waar wij ons over uitspreken zijn o.a. ongelijke beloning, grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, werkdruk/burn-out, het glazen plafond, discriminatie en ongelijke representatie.

Ben je een beleidsmaker of werkgever en heb je interesse in hoe onze community over de bovenstaande zaken denkt, of wil je zelf een gerichte vraag aan onze achterban stellen? Ben je werkzaam bij een organisatie die de belangen van werkende vrouwen behartigd en wil je samenwerken aan jouw volgende campagne, opiniestuk of petitie? Wij slaan graag de handen in één.


NEEM CONTACT OP

Consultancy


AM vertegenwoordigt de nieuwe generatie jong vrouwelijk talent van Nederland. Onze duizenden leden komen uit verschillende sectoren maar hebben ook iets gemeen: het zijn gedreven high potentials, the top of their class, uitblinkers.

De vrouwen die Nederland nu nog onvoldoende terugziet in de bedrijfstop; de gamechangers van morgen, die het gaan maken! Wij weten als geen ander wat zij in een baan zoeken, wat ze verstaan onder goed werkgeverschap en vooral hoe organisaties kunnen voorkomen dat deze talentvolle vrouwen weer snel uitstromen (naar de concurrentie).

Neem contact met ons op als je wil dat wij samen met jou kijken naar diversiteit binnen je organisatie. Wij geven advies over het diversiteitsbeleid, de invulling van je talentmanagement-programma (scholingstraject) en het aantrekken van jong vrouwelijke talent.


NEEM CONTACT OP

Door te verbinden met andere changemakers maken we duurzame impact voor vrouwelijk talent.

Ook samenwerken?